Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

154
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 10 iulie a.c, ora 09.35, polițiștii din cadrul Serviciului rutier au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 68 ani, din comuna Golești,  în timp ce conducea un moped pe DC 160, în comuna Dumbrăveni, la intersecția cu DN2 E85, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de către un bărbat, de 53 ani, a intrat în coliziune cu acesta și a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat,de 41 ani.

În urma coliziunii, a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 iulie a.c, ora 09.35, polițiștii au fost sesizați cu privire la  faptul că un bărbat, de 56 ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 C,  la intersecția cu DN 2 E 85, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar de către un bărbat.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a unei femei, de 56 ani, din comuna Golești, pasageră în autoturismul care circula pe DJ 205 C.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 iulie a.c, ora 18.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 38 ani, din comuna Tulnici,  în timp ce se deplasa cu o bicicleta pe podul din satul Coza, pe fondul neatenției, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu balustrada podului.

Bărbatul a fost rănit grav și transportat la o unitate medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 iulie a.c, ora 15.20, polițiștii din comuna Dumbrăveni, au depistat pe strada Arțarului din localitate, un bărbat, de 59 ani, în timp ce conducea  un tractor cu care tracta o remorcă neînregistrată .

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

La data de 10 iulie a.c, ora 18.00, polițiștii din comuna Slobozia Bradului au depistat pe DC 169, un minor, de 13 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară, în cabină aflându-se și tatăl acestuia, un bărbat de 42 ani, din aceeași localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 iulie a.c, ora 19.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au fost sesizați cu privire la  faptul că un minor, de 15 ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta, a traversat o trecere de pietoni și ar fi fost acroșat de un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul  era condus de către un bărbat, de 55 ani, din localitate.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a biciclistului.

În cauza a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 11 iulie a.c, ora 01.56, polițiștii au fost sesizați cu privire la  faptul că un bărbat, de 41 ani, din comuna Ipotești, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2 E 85, în localitatea Golești, pe fondul oboselii la volan ar fi adormit și a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un cap de pod aflat în șanțul din partea dreapta a sensului sau de mers.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul unui minor, de 4 ani,  rănirea gravă a 3 persoane, o femeie de 40 ani, respectiv două minore de 16 și 7 ani, precum și  rănirea ușoară conducătorului auto, toți din comuna Ipotești, județul Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 7 iulie a.c, ora 15.35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei  Bolotești a avut loc un  accident rutier.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 62 ani, din comuna Valea Sării, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Bolotești-Vidra, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi pătruns pe contrasens și ulterior într-un canal de scurgere a apei, de pe sensul opus de mers.

Inițial, în urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. După verificarea evoluției stării de sănătate a bărbatului, s-a stabilit că acesta este rănit grav.

 

 

 

 

Moarte suspectă cercetată de polițiști

 

La data 10 iulie a.c, ora 20.43, polițiștii din Adjud au fost sesizați de către o unitate medicală din localitate, cu privire la faptul că o femeie, de 31 ani, din aceeași localitate, s-a prezentat cu fiul său, un minor în vârstă de 1 an și 8 luni, în stare de comă.

Ulterior, în jurul orei  22.32, o unitate medicală din municipiul Focșani a anunțat decesul minorului.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor producerii decesului.

 

Doi bărbați, bănuiți de infracțiunea de tâlhărie calificată, au fost reținuți

 

La data de 9 iulie a.c, ora 22.50, polițiștii din comuna Bordești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 26 ani, ar fi fost lovit în zona gâtului. Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta, împreună cu fratele său, un tânăr de 19 ani, ar fi pătruns pe un teren împrejmuit, care aparținea vecinului lor, un bărbat de 55 ani, cu intenția de a sustrage lucernă. Cmasina politieei doi bărbați ar fi fost surprinși de către proprietar, pe care l-ar fi lovit, provocându-i multiple leziuni. De asemenea, în urma altercației, bărbatul de 26 de ani a suferit leziuni, urmând a se stabili împrejurările producerii acestora. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 10 iulie a.c, a fost  dispusă, pe bază de ordonanţă, reţinerea pe o perioadă de 24 h a celor doi bărbați, de 26 respectiv 19 ani, aceștia fiind depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, urmând ca, în cursul zilei de 11 iulie a.c, să fie prezentați Judecătoriei Focșani cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă 30 de zile.

 

Furt cercetat de polițiști

 

La data de 10 iulie a.c, ora 18.00, polițiștii din comuna Păunești au  depistat în flagrant un minor, de 15 ani, din orașul Zărnești, județul Brașov, care locuia la bunica paterna, în timp ce sustrăgea bani din buzunarul unui bărbat, în vârstă de 75 ani, din localitate.  A fost luată măsura internării minorului într-un centru specializat din municipiul Focșani, bunica tutelară fiind plecata din țară. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.masina politie

Articolul precedentPercheziții la persoane bănuite de trafic de persoane!
Articolul următorPregătiți umbrelele! Vin ploi torențiale
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns