Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

166
0
Reclama

Inspectoratul de Politie Judeteana VranceaEvenimente rutiere

 

Reclama

La data de 11 iulie a.c, ora 07.30, pe DJ 205 C, în comuna Cotești, polițiștii au depistat un bărbat, de 54 ani, din comuna Costache Negri, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 11 iulie a.c, ora 08.45, pe strada Gării din comuna Garoafa, polițiștii au depistat un tânăr, de 16 ani, din comuna Țifești, în timp ce conducea un ansamblu format dintr-un utilaj agricol și o remorcă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Furt cercetat de polițiști

 

La data de 11 iulie a.c, polițiștii din Măicănești au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale din localitate, despre faptul că un tânăr, de 19 ani, din localitate, ar fi sustras de pe raftul magazinului bunuri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Violență în familie cercetată de polițiști

 

La data de 12 iulie a.c, ora 00.10. polițiștii din Străoane au fost sesizați de către un bărbat, de 40 ani, din localitate, despre faptul că și-ar fi lovit cu un cuțit fratele, în vârstă de 26 ani. Din primele verificări a rezultat faptul că cele sesizate ar fi avut loc în locuința comună, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

Mandat pus în aplicare de polițiști

 

La data de 11 iulie a.c, polițiștii vrânceni au executat o acțiune pentru prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii, în urma căreia polițiștii au identificat un bărbat, de 41 ani, din comuna Vidra, urmărit general, care deținea mandat european de arestare, emis de instanțele din Danemarca, fiind condamnat la 3 ani și 6 luni. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Focșani.

 

Doi bărbați, bănuiți de infracțiunea de tâlhărie calificată, au fost arestați preventiv

 

La data de 9 iulie a.c, ora 22.50, polițiștii din comuna Bordești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 26 ani, ar fi fost lovit în zona gâtului. Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta, împreună cu fratele său, un tânăr de 19 ani, ar fi pătruns pe un teren împrejmuit, care aparținea vecinului lor, un bărbat de 55 ani, cu intenția de a sustrage lucernă. Cei doi bărbați ar fi fost surprinși de către proprietar, pe care l-ar fi lovit, provocându-i multiple leziuni. La data de 11 iulie a.c, Judecătoria Focșani a dispus față de cei doi frați,de 26, respectiv 19 ani, măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 zile pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Articolul precedentAtenție șoferi! Strada Bîrsei este închisă
Articolul următorCrimă în Spitalul Județean Focșani! Un bătrân omorât de colegul de salon
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns