Acasă Eveniment Poliția vrânceană informează!

Poliția vrânceană informează!

181
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 27 august a.c., ora 14.00, polițiștii din Gugești, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Vintileasca, au depistat un bărbat din comuna Nereju, care conducea un autoturism care avea autorizația de circulație prvizorie expirată din data  de 18.06.2016. În cauză a fost întocmit dosarul penal.

 

La data de 27 august a.c., ora 23.50, o tânără de 23 ani, din comuna Tîmboiești, în timp ce conducea un autoturism pe  DJ 202 E,  a surprins și accidentat ușor un minor  de 7 ani,  care, fiind nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. polCercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 28 august a.c., ora 01.20, pe DN 2 E 85, un tânăr, de 26 ani, din comuna Popești, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu alt auto condus regulamentar. În urma impactului ambii conducători auto au fost răniți grav. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 28 august a.c.,  ora 02.15, polițiștii au depistat pe DN 2 L Soveja un bărbat de 30 ani, din comuna Soveja, în timp ce conducea un  autoturism  care avea autorizația de circulație provizorie expirata din data de 22.08.2017. În cauză a fost întocmit dosarul penal.

 

 

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Articolul precedentCirculație bară la bară în Focșani
Articolul următorDeputat Ion Ștefan: Vrancea riscă un nou blocaj al gunoaielor. Oprișan nu găsește soluții!
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns