Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

politistiEvenimente rutiere

 La data de 28 august a.c., ora 17.35, pe bld. Unirii din municipiul Focșani, un bărbat de 53 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosarul penal.

 

La data de 28 august a.c., ora 21.45, pe DJ 205C în afara localității Cârligele, un bărbat de 31 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism a efectuat manevra de viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum lateral, moment în care a intrat în coliziune cu motociclu care se angajase în depășirea sa. Ambii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. In urma accidentului conducătorul motociclului a fost rănit ușor. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

 

Distrugere cercetată de polițiști

 

La data de 28 august a.c., ora 11.22, polițiștii focșăneni au fost sesizați de angajata unei case de pariuri despre faptul că o persoană ar fi distrus un aparat de jocuri electronice. La fața locului a fost identificat un bărbat de 31 ani, din localitate și s-a stabilit faptul că, după ce a spart cu pumnul un aparat de jocuri electronice, acesta s-a manifestat violent față de angajații societății și față de agenții de pază sosiți pentru intervenție. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, bărbatul fiind reținut pentru 24 ore și depus în Arestul IPJ Vrancea.

 

Furturi cercetate de polițiști

 

La data de 28 august a.c., un bărbat din comuna Garoafa a sesizat faptul că în perioada 24 – 28 august a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras de pe o suprafață de teren cantitatea de aproximativ 1000 kg porumb. In urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că principalii bănuiți de săvârșirea faptei sunt 3 bărbați, toți din localitate, o parte din cantitatea sustrasă fiind descoperită la locuința acestora.  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

La data de 28 august a.c., ora 23.10, o femeie din municipiul Adjud a sesizat faptul că în cursul serii, persoane necunoscute ar fi sustras din incinta unui magazin mai multe sticle cu băuturi alcoolice. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate au fost depistați, în apropierea locului faptei, trei minori de 11, 12, respectiv 13 ani, bunurile sesizate ca fiind sustrase fiind găsite asupra lor.         Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns