Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 La data de 30 august a.c.,  un bărbat de 43 ani, din comuna Fundeni, județul Galați, a fost depistat conducând pe DN 23, pe raza satului Nănești un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirata din data de 27.08.2017.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

politieLa data de 30 august a.c., ora 23.30, pe DJ 205 H, pe raza comunei Păunești, un bărbat de 31 ani,  în timp ce conducea o autoutilitara,  pe sensul de mers Păunești – Domnești, a acroșat o persoană de sex masculin, pieton care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără a se asigura. În urma producerii accidentului pietonul a decedat. Cu ocazie cercetării la fața locului, nu s-a putut stabili identitatea victimei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ( 0,00mg/l.) .            Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns