Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 3 septembrie a.c., polițiștii din Vidra au depistat un bărbat de 38 ani, din comuna Valea Sării, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 25.08.2017. politist toaderIn cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

La data de 3 septembrie a.c., ora 19.30, un bărbat din comuna Reghiu, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pe direcția Milcovelulcătre DN 2M a pierdut controlul acestuia, cazând în șant. Întrucât conducătorul mopedului emana halena alcoolica i s-a solicitat sa fie testat cu aparatul alcooltest însa a refuzat motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, dar acesta nu a fost de acord cu recoltarea mostrelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

La data de 3 septembrie a.c., ora 21.50, în comuna Nereju a fost depistat un tânăr de 24 ani, din localitate,  în timp ce conducea pe DN 2 M un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie era expirata din data de 03.01.2013. In cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns