Poliția vrânceană informează!

Filed under Eveniment

Evenimente rutiere

 

La data de 6 septembrie a.c., ora 08.05, pe str. Ștefan cel Mare din comuna Movilița, un bărbat de 33 ani din localitate, în timp ce conducea o autoutilitara și efectua manevra de mers înapoi, a accidentat o femeie e femeie de 73 ani, din comuna Umbrărești, județul Galați, care se deplasa în calitate de pieton pe acostament. politieInițial, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior.  În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului.  Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 5 septembrie a.c., ora 09:00, pe DN 23 B  pe raza localității Ciorasti, a fost depistat  un bărbat de 71 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie, iar utilajul agricol nu era înregistrat sau înmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 5 septembrie a.c., ora 22.00, pe str. Vîlcele din  municipiul Focșani fost depistat un bărbat din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar la testarea alcoolscop a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul  auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 5 septembrie a.c., ora 23.15, pe str. Longinescu din municipiul Focșani,un bărbat de 42 ani, din comuna Golesti, în timp ce conducea un nu  a acordat prioritate de trecere unui biciciclist de 63 ani, din comuna Câmpineanca,  care se deplasa regulamentar,  intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns