Acasă Eveniment Politia vranceana informeaza!

Politia vranceana informeaza!

224
0
Reclama

Evenimente rutiere

 

Reclama

La data de 16 august a.c., ora 05.20, pe str. Culturii din municipiul Focşani, S. Alin Constantin, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a acroşat două autoturisme, producând doar pagube materiale. In urma testării, acesta avea o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 16 august a.c., ora 22.50, pe str. Piaţa Moldovei din municipiul Focşani, C. S. Simona Gabriela, de 32 ani, din localitate, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism şi emana halenă alcoolică. Acesta a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest, precum şi recoltarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 16 august a.c., pe DJ 204 D sat Hânguleşti, M. Stănică, de 37 ani, din comuna Vulturu, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 15 august a.c., ora 11.12, pe DN2 E 85, A. Nicuşor, de 33 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Buzău către Focşani, nu a acordat prioritate de trecere un autoturism condus din sensul opus de D. Virginia, de 32 ani, din oraşul Mărăşeşti, intrand în coliziune cu acesta. La randul sau autoturismul lovit a fost proiectat în alt autoturism care era oprit la indicatorul “Oprire” amplasat pe DC 160. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui A. Nicuşor şi D. Virginia, precum şi gravă a lui D. Dănuţ.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 15 august a.c., ora 12.30, poliţiştii din Popeşti au depistat pe raza localităţii un barbat de 38 ani, în timp ce conducea un moped, deşi avea acest drept suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 16 august a.c., ora 01.45, poliţiştii focşăneni au depistat pe str. Cuza Vodă din localitate, un bărbat de 34 ani, din comuna Milcovul, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizatia de circulatie provizorie expirata.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 16 august a.c., ora 00.15, poliţiştii din Ciorăsti au depistat un barbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în momentul testării cu aparatul alcotest rezultatul a fost de 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 16 august a.c., ora 04.35, poliţiştii focsăneni au depistat pe B-dul Buxcureşti un bărbat de 23 ani, din comuna Nereju, în timp ce conducea un autoturism avand o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Furt cercetat de poliţişti

 

La data de 16 august a.c., ora 03.30, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că o persoană a fost prinsă de clienţii unui hotelul din localitate, în timp ce sustrăgeau bunuri din camera în care aceştia dormeau.

In urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că A. Neculai, de 39 ani, din comuna Suraia, a pătruns în camera hotelului, camera in care dormeau 2 persoane şi a sustras mai multe bunuri, fiind surpins de persoana vătămată. Bărbatul a fost prins în zona recepţiei, fiind solicitat sprijinul poliţiştilor.

Asupra bărbatului au fost găsite toate bunurile sustrase, care au fost restituite părţii vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

 

Agresiune cercetată de poliţişti

 

La data de 16 august a.c., poliţiştii din Obrejiţa au fost sesizaţi despre faptul că un minor de 4 ani, din localitate, a fost lovit de un cal şi se află internat la Spitalul Sf. Pantelimon Focşani.

În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orelor 11.00, minorul a mers cu părinţii în extravilanul comunei Dumbrăveni, pentru a cosi iarbă la animale. Aici, tatăl minorului, a oprit căruţa, iar într-un moment de neatenţie, minorul a coborât din căruţă şi a fost lovit de un mânz.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

 

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

politist toader

Lasă un răspuns