Acasă Eveniment Poliția vrânceană: Unde-s mulți, puterea crește! La fel și ajutorul pe care...

Poliția vrânceană: Unde-s mulți, puterea crește! La fel și ajutorul pe care îl putem oferi!

408
0
Reclama

La data de 27.04.2022, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în extravilanul comunei Tulnici, sat Greșu, a avut loc o tamponare în care este implicat un autoturism înmatriculat în Ucraina.

În baza sesizării, lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au stabilit că un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Ucraina, în timp ce se deplasa pe DN 2D, direcția de mers Tulnici – Ojdula,        într-o curbă la dreapta, din cauza oboselii ar fi pierdut controlul autoturismului, ieșind în afara părții carosabile și avariind autoturismul.

Reclama

Având în vedere că femeia avea doar bani de carburant pentru a ajunge în Germania, nu și pentru a-și repara autoturismul, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tulnici i-au oferit sprijin, autoturismul fiind astfel transportat pe o platformă la un cetățean de pe raza comunei, care s-a ocupat de constatarea avariilor și s-a oferit să execute reparația benevol.

Nea` Relu nu este singurul care s-a oferit să facă o faptă bună. Polițiștii din Tulnici, alături de alți câțiva localnici, au strâns suma necesară de bani (aprox. 1100 lei) pentru achiziționarea pieselor necesare reparării mașinii, precum și câțiva bani în plus, pentru drum. De asemenea, în perioada 27.04.2022 – 01.05.2022 persoana în cauză a fost cazată la o pensiune de pe raza localității Tulnici, care i – a oferit cu titlu gratuit cazare și masă.

În data de 01.05.2022 reparația autoturismului a fost finalizată, iar femeia și-a continuat drumul către Germania, mulțumindu-le polițiștilor și tuturor persoanelor care au ajutat-o pentru implicarea de care au dat dovadă.

 

Lasă un răspuns