Acasă Eveniment Polițist lovit în timpul serviciului

Polițist lovit în timpul serviciului

18
0
Reclama

La  data de  31.10.2019,  ora  14.55, Poliția  Orașului Panciu  a  fost  sesizată  cu  privire la existența unui conflict, în zona locuinței unui bărbat, din orașul Panciu.

            La fața  locului s-a  deplasat imediat o patrulă de polițiști,  care a identificat în zona sesizată un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Panciu, care, în prezența polițiștilor, a lovit o tânără cu palma peste față. În acel moment,  polițiștii i-au solicitat acestuia să se legitimeze și să-i însoțească la sediul poliției. Întrucât respectivul a refuzat să colaboreze și se legitimeze, polițiștii     l-au  încătușat,  însă în momentul introducerii acestuia  în autospeciala de poliție, tânărul  a lovit cu  capul, în zona feței,  pe unul dintre polițiști.

Reclama

            Cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

            În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentNotificarea/Cererea de anulare a obligaţiilor de plată accesorii este disponibilă pe site-ul ANAF
Articolul următorAlegeri prezidențiale: Dan Barna vrea o reforma constituțională cu 5 obiective concrete
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns