Acasă Social Politisti avansati de Ziua Romaniei

Politisti avansati de Ziua Romaniei

158
0
Reclama

Ziua de 1 Decembrie repezintă un reper important în istoria noastră, a românilor, fiind ziua în care cu toţii sărbătorim Marea Unire de la 1918, totodată fiind şi un prilej prin care poliţiştii arătă întregii comunităţi implicarea în toate activităţile desfăşurate de autorităţile locale, cum ar fi ceremonii depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, dar şi la parada militară.

Luni, poliţiştii vor participa la tradiţionala defilare din centrul municipiului Focşani cu 4 autospeciale aparţinând Poliţiei Rutiere, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Acţiuni Speciale, dar şi Laboratorul Criminalistic.

Reclama

Astăzi la sediul IPJ Vrancea a avut loc sedinţa cu ocazia avansarii/înaintarii în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Cu acestă ocazie a fost prezentat mesajul Viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea şi s-a dat citire ordinelor de avansare a celor 38 de ofiteri si 131 de agenti din cadrul inspectoratului.

Ca de fiecare datăpolitisti şi în zilele de sărbătoare, poliţiştii vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, pentru ca toți vrâncenii să se bucure în liniște și siguranță de sărbătoarea României.

informare de presa IPJ Vrancea

Articolul precedentTone de fan facute scrum la Gologanu
Articolul următorNinsoare ca in povesti in Vrancea
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns