Acasă Eveniment Port ilegal de armă albă

Port ilegal de armă albă

177
0
Reclama

 În data de 21.10.2013, în jurul orei 19.00, o patrulă de jandarmi, din cadrul  Detaşamentului de Jandarmi Mobil Focşani fiind în timpul serviciului de menţinere a ordinii şi siguranţei publice pe raza municipiului Focşani,  s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat aflat pe str. Brailei, nr. 45, agita un cuţit, pe care  la vederea patrulei l-a ascuns la spate.

Jandarmii au efectuat controlul corporal preventiv, în urma căruia a fost găsit asupra persoanei în cauză un cuţit cu  lungimea totală de aproximativ 23 de cm, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Reclama

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cel în cauză se numeşte Ştefan M. de 57 ani, din mun. Focşani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, întrebat despre posesia cuţitului acesta a relatat faptul că a avut o altercaţie cu un alt bărbat care l-a lovit şi că îl căuta pentru a se răzbuna.

Bărbatului  i-au  fost  întocmite actele premergătoare pentru infracţiunea de port de armă albă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 2 alin. (1) pct. 1 din Legea 61/1991.

 

 

Lasă un răspuns