Acasă Politica PP – DD cere demisia de onoare a directorului ENET SA, Valter...

PP – DD cere demisia de onoare a directorului ENET SA, Valter Popescu – comunicat de presa

28
0
Reclama

Partidul Poporului – Dan Diaconescu condamnă lipsa de interes a Primăriei Focșani și a Consiliului Local Focșani în problema ENET. Facturile la încălzire emise de producătorul local de căldură și apă caldă ENET SA arată faptul că focșănenii au ajuns să muncească în interesul ENET și nu invers, cum ar fi normal să fie. Nu este posibil ca, ani de zile ENET și Primăria Focșani să afirme că facturarea individuală nu este posibilă iar acum, când facturile au ajuns la dimensiuni revoltătoare, acest lucru să devină, brusc, posibil.

“Ca urmare cerem, pe această cale demisia de onoare a domnului Valter Popescu, directorul general al ENET SA, sau dacă acest lucru nu se produce, demiterea sa. Este timpul ca altcineva să dea dovadă de responsabilitate și să răspundă pentru facturile incredibile care au ajuns să fie obligați să le achite focșăneni. Nu concept ca focșănenii să fie lăsați de apărare, ENET devenind practice o amenințare pentru toată lumea, mai puțin pentru aleși”, a declarat Aurel Bâcu, președintele PP – DD Focșani.

Reclama

Culmea obrăzniciei este și stabilirea mandatarii Consiliului Local Focșani în consiliile de administraţie ale societăţilor subordonate ENET SA, CUP SA, CUP Salubritate SRL și Transport Public SA, cu doar câteva luni înainte de alegerile locale când este clar că actualul Consiliu Local nu mai reprezintă interesele și opiniile alegătorilor din municipiul Focșani.

Focşani, 27 Martie Biroul de presă

Articolul precedentCherestea făcută scrum la Panciu
Articolul următorFinanțiștii se școlesc la Focșani
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns