Acasă Eveniment Primarul Postolache despre investitiile din Tifesti: „sunt un pion important in acest...

Primarul Postolache despre investitiile din Tifesti: „sunt un pion important in acest angrenaj”

508
0
Reclama

Edilul din Tifesti este la al treilea mandat, cu „bunavointa locuitorilor comunei”, dupa cum ii place sa spuna. Proiectele din comuna au inceput inca de pe vremea primului mandat al primarului Gabriel Postolache, iar cu fiecare accesare de fonduri s-a incercat o imbunatatire a nivelului de trai al tinerei generatii. Spre exemplu, lucrarile de la sistemul de alimentare cu apa a fost in atentia edilului inca din 2004, iar acum, este 100% finalizat. Si lucrurile nu se opresc aici. „Am reusit sa prindem comuna Tifesti in proiectul de intabulare gratuita a terenurilor intravilane si astfel succesiunile se vor putea face fara investitii. Desi oamenii stiau ca tin cu ei, la aceasta nu se asteptau. Si chiar daca nu este numai meritul meu, consider ca sunt un pion important in acest angrenaj”, ne-a spus edilul.

De asemenea, si scolile si gradinitele au fost reabilitate in decursul acestei perioade. Chiar daca a punctat numeroase realizari la acest capitol, primarul Postolache promite ca si singura gradinita ramasa nereabilitata va intra in reconstructii capitale in perioada urmatoare. Comuna Tifesti are in acest moment sapte parcuri, un teren de fotbal, si va avea de asemenea si o sala de sport ultramoderna. Parcurile din comuna erau anul trecut doar in stadiu de proiect, insa acum au fost finalizate in aproape toate satele, in Olesesti, Batinesti, Biserica Tufe, Scoala Clipicesti si la scoala din centrul comunei. In Olesesti, parcul a fost amplasat in apropiere de gradinita, pentru ca micutii sa se poata bucura de aer curat in orice moment. Aici, micutii din gradinita si cei din scoala se vor incalzi si in acest an la sobe, insa la anul se spera ca si la aceste unitati sa se treaca la incalzire centralizata. In ceea ce priveste terenul de fotbal din Clipicesti, acesta a fost construit pe locul unui camin cultural, care se afla intr-o stare avansata de degradare. Pe locul unde in trecut a fost stadionul vechi se construieste acum una dintre cele mai mari sali de sport din judet.

Reclama

O alta realizare importanta a fost si reabilitarea drumurilor. Toti cei care treceau prin zona cunosteau starea deplorabila a drumurilor judetene 205E si 205B, care de peste 25 de ani nu mai fusesera reabilitate. „Oamenii s-au hranit cu promisiuni, insa de aceasta data, cu sprijinul real al deputatului Alin Trasculescu, al ministrului Elena Udrea si al guvernului au reusit. Dupa reabilitare, multi au vrut sa isi atribuie meritele, insa realitatea este ca guvernul este cel care a alocat fondurile necesare acestor lucrari. Daca eu dau autorizatii de constructii, le semnez, nu inseamna ca tot eu sunt cel care le construiesc oamenilor casele. Este si meritul meu, pentru ca am crezut in PDL si nu am promis in zadar ca voi rezolva aceste probleme. Finalul este insa mult mai departe. Pentru anii care vor veni, vom lucra si vom asfalta fiecare ulita comunala”, a mai adaugat primarul Postolache.

Lasă un răspuns