Acasă Eveniment Primarul Vasile Grosu: „Asfaltarea era proiectul meu, mandria mea”

Primarul Vasile Grosu: „Asfaltarea era proiectul meu, mandria mea”

69
0
Reclama

Un „venetic” al comunei, cum nu se sfieste de spuna, Vasile Grosu a reusit in urma cu 4 ani sa convinga locuitorii din Suraia ca pot avea incredere in el. Ales in al doilea tur, Vasile Grosu a inceput din primele zile sa lupte pentru suraieni. Pas cu pas, edilul le-a aratat ca a meritat fiecare vot. Acum, primarul se mandreste cu realizarile din mandatul sau, dar promite ca schimbarile in bine pentru comuna abia au inceput. Initial, obiective importante au fost extinderea alimentarii cu apa si canalizare, spatiile verzi si asfaltarea drumurilor. Pana acum, din cei 17 km de sosele care trebuiau asfaltati s-au executat mai bine de jumatate. De departe, acesta este proiectul cu care se mandreste cel mai mult primarul Vasile Grosu.

„Daca nu am fi inceput lucrarile la asfaltare nici nu mai candidam. Era proiectul meu, mandria mea, cel mai important obiectiv care trebuia realizat. Oamenilor din comuna nu le-a venit sa creada cand am inceput. Aceasta pentru ca in ultimii 4 ani a fost facuta o singura plombare, facuta pe ploaie, de aceea a si tinut putin. Daca permite timpul, pana la finalul anului este terminat, insa daca nu, vom face doar lucrari pe structura. Drumul judetean este meritul deputatului Alin Trasculescu, la insistentele comunitatii”, ne-a spus edilul.

Reclama

Un alt proiect important pentru suraieni si luat in serios de primar a fost si alimentarea cu apa. Extinderea retelei a „consumat” 24 de miliarde de lei, insa banii au fost folositi la maxim. „Am reusit sa alimentam toate casele si ulitele. Mai sunt de pus camine si alte finisaje, speram ca in scurt timp sa dam drumul”, a aratat primarul. In ceea ce priveste cele patru spatii verzi pentru locuitorii din Suraia, lucrarile, in valoare de 9 miliarde de lei, au fost aproape finalizate. Daca de spatii verzi nu se vor bucura doar copiii din comuna, locurile destinate exclusiv lor au fost si ele in atentia edilului Vasile Grosu.

Pentru anul care va veni elevii vor avea o sala de sport ultramoderna, amplasata in curtea scolii generale din comuna, proiect care va ajunge la suma totala de 600 de mii de euro. De asemenea, doua gradinite au beneficiat de reparatii capitale, in timp ce scoala generala a fost anul acesta izolata. Chiar daca in comuna Suraia nu s-au reusit sa se finalizeze toate reabilitarile, primarul e convins ca timpul nu va sta in loc. Pe langa atentia permanenta pe care o are fata de unitatile de invatamant, edilul are si alte obiective. „Pe viitor incercam sa efectuam lucrari de reparatii si la sediul primariei, poate chiar sa ne mutam intr-un alt sediu. De asemenea, vom lua in calcul si infiintarea unui centru civic”, a precizat primarul Grosu.

 

Articolul precedentSe cauta dansatori, solisti si impresari
Articolul următorS-a oprit căldura și apa caldă!
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns