Proverbiala mușama de la Focșani s-a întors!

Filed under Politica

De această dată la Bachus, pe podina din fața Consiliului Județean și a Prefecturii. Simbol al cârpelii, ineficienței, incompetenței, risipei și bătăii de joc la adresa banului public, mușamaua susține Bachusul de jumătate de milion de euro al baronului.
Cum ar veni, baronul se bazează pe mușama, așa cum s-a bazat, vreme de aproape doi ani de zile, și primarul Misăilă, care a acoperit Monumentul Unirii lui Cuza din centrul Focșaniului, Obelisc pe care nu mai reușea să îl repare și care, nici acum, nu este în totalitate refăcut.

Un festival de jumătate de milion de euro, bani de la bugetul județului care nu pun în prim plan munca viticultorilor vrânceni, dar care ostoiesc, temporar, setea de preamărire a unui personaj politic care nu reușește, de atâția ani, să ridice din sărăcie un județ.
Așa că recurge la improvizații care să ia ochii, care de fapt acoperă o stare de fapt, aceea a degrădării economice în care a ținut un județ.

Și când mușamaua nu e prinsă bine, ce fac distinșii conducători locali și județeni? Mai pun o bucată de marmură spartă pe colțul care se încăpățânează să fâlfâie. Treabă tipic românească a la Misăilă&Oprișan, doar Piața Unirii e plină de cioburi.

Lasă un răspuns