PSD o structura de tip bolsevic – comunicat de presă PDL

Filed under Politica

pdlDeclarația deputatului PSD  Miron Mitrea care aprobă punctul de vedere al premierului Victor Ponta referitor la o așa zisă condamnare politică a lui Adrian Năstase,  confirmă ceea ce Partidul Democrat Liberal susține de foarte multă vreme:

PSD este o structură politică de tip bolșevic, constituită pe principiul „crede ce spune șefu’ și nu cerceta!“

Nici un membru al acestei formațiuni nu are voie să spună ce gândește cu adevărat, dacă opinia sa nu coincide cu linia impusă de Ponta și baronii penali a căror marionetă este.

Nu, românii nu trebuie să-l creadă pe cuvânt pe Victor Ponta, atunci când lovește în justiție fără să aducă dovezi, doar pentru că, așa cum spune Mitrea, el însuși trimis în judecată pentru corupție, „are informațiile sale“.

În orice stat democratic, dacă un premier deține asemenea informații, are obligația să sesizeze autoritățile competente pentru a corecta o eventuală nedreptate. Până în acest moment, gașca pesediștilor ce lansează atacuri la adresa procurorilor și judecătorilor care bagă la pușcărie politicienii corupți  (visul de peste douăzeci de ani al românilor onești)  nu au prezentat nici o dovadă că procesele ar fi fost aranjate. Doar au dat din gură.

Ca  politician experimentat, cu capul pe umeri, Miron Mitrea n-ar trebui să-i aprobe pe cei ce dau cu parul în justiție chiar dacă, uneori, îl mănâncă limba să-i ia apărarea frățiorului Marian Oprișan, judecat, de asemenea, pentru fapte de corupție.

Ing. Costică Neaţă

Preşedintele organizaţiei PDL Vrancea