Acasă Eveniment Razie a polițiștilor în mediul rural

Razie a polițiștilor în mediul rural

423
0
Reclama

La această oră, polițiștii vrânceni, sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, derulează o acțiune preventiv – reactivă în mediul rural, cu efective mărite.

La acțiune participă peste 80 de polițiști de ordine publică, rutieră, investigarea criminalității economice, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea Vrancea și Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, precum și reprezentanți ai D.S.V.S.A. Vrancea, S.D.E.E. România – Sucursala Vrancea și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Vrancea.
Acțiunea se desfășoară pe mai multe paliere: prevenirea și combaterea faptelor antisociale din segmentul stradal, siguranța traficului rutier, combaterea faptelor ilicite din domeniul deșeurilor periculoase/nepericuloase, combaterea sustragerilor ilegale de energie electrică, combaterea ilegalităților cu impact asupra bugetului consolidat al statului, verificarea modului de respectare a asigurării pazei bunurilor, valorilor și obiectivelor precum și verificarea modului de respectare a prevederilor privind siguranța alimentelor, precum și a prevederilor privind protecția consumatorilor.

Reclama

Sursa: IPJ Vrancea

Lasă un răspuns