Reabilitare si extindere Scoala Muncelu, comuna Straoane – comunicat de presa

Filed under Eveniment

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
FONDUL EUROPEAN PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ UNIUNEA EUROPEANĂ
Instrumente Structurale 2007-2013
MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE
SI ADMINISTRATIEI , , PUBLICE
Primăria Comunei Străoane anunţă lansarea proiectului:“Reabilitare şi extindere şcoala Muncelu
în sat Muncelu, comuna Străoane, jud. Vrancea”.
Proiectul are o valoare totală de 790 252.29 lei şi se desfaşoară prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3, Domeniul major de Intervenţie 3.4.
Proiectul începe la data de 20 01 2015 şi se finalizează la data de 19 09 2015.
Beneficiază de asistenţa financiară nerambursabilă în valoare de 468 943.15 din partea Uniunii Europene şi 71 720.71 lei din partea Guvernului Romaniei.
Contractul de finanţare este încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Agenţia Pentru Dezvoltare Regională Sud-Est – în calitate de Organism Intermediar, contract nr. 4996 semnat la data de 19.01.2015.
Obiectivul general:
Sprijinirea unei dezvoltări economice, sociale, echilibrate teritorial şi durabile a regiunilor României, corespunzator nevoilor lor şi resurselor specifice, îmbunătăţirea condiţiilor infrastructurii sociale şi ale mediului de afaceri, locuri mai atractive pentru a locui, învăţa, vizita, investi şi munci.
PROIECTUL ,,REABILITARE ŞI EXTINDERE SCOALA MUNCELU,, în SAT MUNCELU, COMUNA STRĂOANE” vizează asigurarea populatiei comunei Străoane cu un serviciu de educaţie de calitate, adecvat cerintelor pietei muncii, contribuind astfel la atingerea obiectivului Axei priontare I -,,Îmbunătăţirea infrastructurii sociale” de a asigura populaţia cu servicii esenţiale de calitate, la standarde europene, cu implicaţii pozitive asupra gradului de sănătate şi al participării populatiei la piaţa muncii, precum şi în ceea ce priveşte gradul general de atractivitate al regiunilor.
Investitiile care vor fi realizate în cadrul acestui proiect cu privire la reabilitarea infrastructurii educaţionale din comuna Străoane, au ca scop asigurarea unor mijloace mai eficiente prin care să se desfăşoare procesul educaţional.

Beneficiar: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Străoane
Adresa: Localitatea Străoane, jud. Vrancea, cod poştal: 627325, tel: 0237 674 798,Comuna Straoane

 

comunicat presa(1)

Lasă un răspuns