Retete pentru pofticiosi : Pui bolognese

Filed under Eveniment

Pentru saptamana aceasta va sugeram sa pregatiti  un preparat la cuptor. Pui bolognese este un preparat destul de simplu insa foarte gustos.

 

Ingrediente

Piept pui – 150 g

Sos ragu – 1oo g

Smantana dulce – 20 g

Sos rosu – 30 g

Bacon – 30 g

Sare si zahar – 5 g

Mozaarela – 20 g

Parmezan – 10 g

Mod de preparare:

Se calesc fasiile de piept de pui, se adauga bacon taiat cubulete apoi sosul ragu. Dupa ce s-au calit toate, se pune sos rosu, smantana dulce, parmezan, sare si un pic de zahar. Lasam la foc mic 5-10 minute, apoi se aseaza toate intr-un vas la cuptor pentru gratinare cu mozzarela deasupra. Cand se scoate de la cuptor se presara parmezan. Preparatul se serveste cald.

Cel mai gustos si bine preparat pui bolognese il puteti servi la Trattoria Verona, pe bulevardul Garii nr. 3.

Pofta buna

Lasă un răspuns