REȚINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Filed under Eveniment

Un bărbat, de 24 de ani, bănuit de introducere în țară de droguri de risc, trafic și consum ilicit de droguri, a fost prins în flagrant delict, în municipiul Focșani, de polițiștii de combatere a criminalității organizate și de cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.. Cel în cauză a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au prins, în flagrant delict, pe raza municipiului Focșani, un bărbat, de 24 de ani, care avea asupra sa 13,64 g. de hașiș, 1.300 de euro, 45 de lire sterline, precum și trei geamantane cu articole de îmbrăcăminte noi.

Din cercetări a reieșit faptul că,începând cu anul 2016, cel în cauză ar fi adus droguri din diferite state ale Uniunii Europene și le-ar fi distribuit pe raza județului Vrancea.

Trei  persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, ulterior Tribunalul Vrancea dispunând faţă de acesta măsura arestării preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în tara de droguri de risc, trafic și consum ilicit de droguri.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale.

mascati mateiu

Lasă un răspuns