REŢINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU ABUZ DE ÎNCREDERE ȘI TĂINUIRE

Filed under Eveniment

Poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud au reținut trei bărbați, în vârstă de 21, 29 respectiv 37 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere și tăinuire.

Din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 4/5 ianuarie a.c., un bărbat, de 24 de ani, din comuna Homocea, a încredințat un autoturism unor bărbați de 21, respectiv 37 de ani, ambii din comuna Ploscuțeni, iar ulterior aceștia l-ar fi vândut unui bărbat, de 29 de ani, din județul Bacău.

Pe numele celor trei au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Față de bărbatul de 29 de ani, din județul Bacău, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz de încredere și tăinuire, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.

Lasă un răspuns