REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT

Filed under Eveniment

Două persoane au fost reținute de polițiștii din cadrul Poliției orașului Panciu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

La  data de 02 noiembrie a.c., polițiștii din orașul  Panciu au efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor din locuințe, în urma căreia au  identificat  doi bărbați, de 39 respectiv 18  ani, ambii din localitate, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, pe  raza  orașului Panciu. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 04 septembrie -1 noiembrie a.c., cei doi bărbați ar fi pătruns prin efractie, în timpul nopții, în patru locuințe situate în orașul Panciu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și produse alimentare. Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este de aproximativ  9000 lei, prejudiciul recuperat fiind de circa 4000 lei. În urma administrării probatoriului, cei  doi bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca la data de 3 noiembrie a.c., să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

 

Radare:

 

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

 

 

Lasă un răspuns