Acasă Social Rezultatele evaluării aplicațiilor pentru Biroul de presă al Consiliului Național...

Rezultatele evaluării aplicațiilor pentru Biroul de presă al Consiliului Național al Elevilor

33
0
Reclama

În perioada 27 ianuarie – 17 februarie 2012 au fost depuse pe platforma Wedu 25 de candidaturi pentru ocuparea funcțiilor în Biroul de presă al Consiliului Național al Elevilor.

Astfel, au fost înregistrate 17 aplicații pentru funcția de redactor, 5 pentru responsabil online, respectiv 3 pentru responsabil audio/video/foto.

Reclama

Pentru eficientizarea diseminării informației și promovării organizației au fost aleși câte doi membrii pentru fiecare funcție.

Redactorii vor avea printre atribuții : realizarea comunicatelor de presă care vor fi verificate și aprobate de către BEx. C.N.E., realizarea articolelor despre C.N.E. pentru diverse publicații (ex: Revista Euro26). Pentru această funcție au fost aleși: Ioan-Călin Cociș din Sibiu și Arion Iulia din Alba.

Responsabilii de partea audio/foto/video se vor ocupa de înregistrarea și imortalizarea evenimentelor importante ale C.N.E. și realizarea unor filmulețe de promovare organizațională. Au fost numiți în această funcție: Andreea Paulescu din Mehedinți și Afuza Gabrieldin Tulcea.

Responsabilii de partea online se vor ocupa de tot ceea ce ține de aparițiile C.N.E. în mediul virtual: actualizarea informațiilor pe pagina de Facebook C.N.E., a unui viitor site și a altor pagini, precum și publicarea pozelor primite de la responsabilul audio/foto/video. Aceste responsabilități le revin lui: Blidaru Mădălin din Vrancea și Pirtea Cătălin din Gorj.

Biroul de presă al Consiliului Național al Elevilor este structură suport în cadrul Departamentului de Educație și Comunicare.

Evaluarea aplicațiilor a fost realizată de către 3 evaluatori interni și 2 evaluatori externi: Andrei Petre Bogdan – președinte C.N.E., Georgiana Epure – secretar al Departamentului de Educație și Comunicare, Jeanina Axinte – vicepreședinte C.N.E., Ioana Malau – redactor Sibiu 100% și Bajdechi Steliana – realizator emisiune Radio Constanța.

 

 
Departamentul de relații externe
Biroul de presă
Contact:

Georgiana Epure –secretar al Departamentului de relații externe
Tel. 0741.517.672
e-mail: georgiana.epure@consiliulelevilor.org

Articolul precedentPolitistii primesc banii de haine restanti la Sf. Asteapta
Articolul următorVrincean implicat intr-o retea de trafic cu masini
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns