România pentru tineri – comunicat TNL

Filed under Politica

 

În mod tradițional, în ultima săptămână a lunii august, Tineretul Național Liberal organizează, la Constanța, evenimente dedicate tinerilor liberali, dar și celor neimplicați politic, dezvoltând, astfel, o punte de comunicare între clasa politică și tinerii din România.

În acest context, sâmbătă, 31 august a.c., ora 16.00, 2.500 de tineri din toate județele țării vor participa la evenimentul România pentru tineri”, organizat de “Echipa lui Crin”, la Sala Sporturilor din Constanța.

Președintele Tineretului Național Liberal, Florin-Alexandru Alexe, vicepreședinte al PNL, a declarat: ”În fiecare an, Școala de vară este un prilej de a discuta cu tineri din toată țara despre problemele cu care se confruntă și de a identifica soluții care să susțină educația și dezvoltarea lor. Evenimentul ”România pentru tineri” este dedicat colaborării dintre tinerii neimplicați politic și structurile politice, care pot susține proiectele tinerei generații din România.”

Tineretul Național din Vrancea va participa la eveniment cu o delegație de 30 de persoane. Printre ele se numără Dragoș Ciobotaru, membru în BPN al TNL, președintele interimar TNL Vrancea, Alexandru Ciprian Epure, Cătălin Profir, vicepreședinte COATL, cât și membri ai Biroului Județean TNL Vrancea. Delegația TNL Vrancea este formată din tineri ce reprezintă organizații din tot județul, precum Organizația Focșani, Organizația Mărășești, Organizația Jariștea și organizațiile Dumitrești, Vînători, Movilița și Cîmpineanca.

De asemenea, duminică, 1 septembrie a.c., va avea loc la Constanța Delegația Permanentă a TNL România, iar din Vrancea vor participa Dragoș Ciobotaru, membru în BPN al TNL, președintele interimar TNL Vrancea, Alexandru Ciprian Epure și Cătălin Profir, vicepreședinte COATL.

 „După cum se poate observa în ultimul timp, prin nenumăratele acțiuni desfășurate, tinerii din județul Vrancea sunt tot mai activi pe plan local. Prin participarea la evenimentul <<România pentru tineri>> vrem sa trecem bariera locală, iar implicarea noastră să fie puternică și la nivel național. Ne dorim și ne vom dori mereu ca tinerii liberali din județul nostru să aibă posibilitatea de a participa la evenimente dedicate lor și astfel să dezvolte o punte de legătură între politică și ei.”, a declarat președintele interimar TNL Vrancea, Alexandru Ciprian Epure.

 Președintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent alături de tineri la evenimentul ”România pentru tineri”. De asemenea, au fost invitați să participe liderii USL, președintele PSD, Victor Ponta, și președintele PC, Daniel Constantin, precum și alți reprezentanți din forurile de conducere ale partidelor care compun Uniunea Social Liberală.

”Echipa lui Crin” este o platformă de dezvoltare socială care se adresează tuturor românilor care împărtășesc valorile naționale și liberale. ”Ne dorim ca toți tinerii din România, care împărtășesc aceeași viziune ca a noastră în privința dezvoltării 

Lasă un răspuns