România trasă în ȚEAPĂ de ziua păcălelilor – comunicat de presă

Filed under Politica

TDL Vrancea atrage atenția asupra incompetenței și corupției care definesc Guvernul Ponta avand drept scop ruinarea TUTUROR românilor.

“Scumpirile de 1 aprilie făcute cadou românilor de Guvernul Ponta ne arată că aceștia nu se gândesc decât la buzunarul baronilor locali și nu la cel al românului de rând.

Ceea ce a urmat zilei de 1 aprilie nu poate fi considerată decât cea mai proastă glumă post-decembristă, dacă nu ar fi ADEVĂRATĂ. Cu prețul carburantului sărind pragul de 7 lei/litru Guvernul PSD condus de Victor Ponta a reușit performanța SĂ TRAGĂ ÎN ȚEAPĂ TOȚI ROMÂNII, indiferent că sunt membrii PDL, PSD, PNL, indiferent că au sau nu simpatii politice.

Nimeni nu știe încă cât de dure vor fi efectele acestei scumpiri dar în mod cert se vor vedea iarna viitoare. Autostrazile baronilor Dragnea și Oprișan vor fi plătite cu banii destinați medicamentelor, cu banii pentru educație și tot așa…

Pentru vrânceni, nimic nou sub soare, vor trăi prost ca și până acum sub domnia eternă a baronului Oprișan al cărui proces pare a nu avea sfârșit“

 

 

 

 

                                                                  Ionuţ FILIMON, preşedintele TDL Vrancea.

 

 

Lasă un răspuns