Acasă Politica Rusine, domnule „constructor” Bacinschi! – comunicat de presa

Rusine, domnule „constructor” Bacinschi! – comunicat de presa

29
0
Reclama

Alin Trasculescu, candidatul Aliantei pentru Vrancea la Primaria municipiului Focsani, cere primarului Decebal Bacinschi sa prezinte de urgenta focsanenilor planul de remediere a gravelor deficiente constatate la investitia de reabilitare a Pietei Unirii.

 

Reclama

Este inadmisibil ca, dupa cheltuirea a 10 milioane de euro intr-o lucrare aflata chiar sub fereastra biroului sau, la doar cateva luni de la finalizare, primarul Bacinschi sa se spele pe maini de raspundere. Presa a semnalat in repetate randuri calitatea execrabila a lucrarilor, iar focsanenii vad in fiecare zi ca locul emblema al Focsaniului se naruie sub ochii impasibili ai autoritatilor locale.

 

Care este pretul tacerii lui Bacinschi? Cine este vinovat pentru furnizarea si montarea unor materialele execrabile calitativ si, mai ales, cad vor fi aceste inlocuite? Este rusinos ca, desi se lauda cu un C.V de constructor, primarul de 12 ani al Focsaniului inchide ochii la lucrarile de mantuiala si asteapta ordine politice pentru a oferi explicatii cetatenilor.

 

Cati copii trebuie sa isi mai sparga capul pe pavimentul crapat al Pietei Unirii pana cand Bacinschi va avea obrazul sa ordone repararea lui? Este o rusine ca, in Focsani, oamenii trebuie sa incalce gumari pentru a traversa aleile de pamant ale unui parc care era odinioara cea mai frumoasa gradina publica din sudul Moldovei. Piata Unirii ar trebui sa fie cartea de vizita a orasului, nu o batjocura la adresa banilor publici, asa cum este acum„, a declarat Alin Trasculescu.

 

Articolul precedentPP – DD Vrancea: Fără alianţe în cursa electorală! – comunicat de presă
Articolul următorPolițist băut cu mașina în copac
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns