Acasă Politica S-a autodizolvat conducerea PDL Focsani – comunicat de presa

S-a autodizolvat conducerea PDL Focsani – comunicat de presa

221
0
Reclama

Biroul Permanent Judetean al PDL Vrancea a luat act astazi, 5 martie, de autodizolvarea Biroului Permanent Local al Organizatiei Focsani, in urma demisiei majoritatii membrilor din cadrul acestuia.

Cu aceasta ocazie, la conducerea Organizatiei Municipale a PDL a primit mandat interimar doamna Raluca Ioan, fost candidat la functia de deputat in Colegiul 1 Focsani Camera Deputatilor.

Reclama

 

Demisiile celor 10 membri ai BPL Focsani au fost inregistrate astazi, 5 martie, si au avut ca motivatie lipsa de functionalitate a structurilor de conducere din cadrul organizatiei municipale, precum si rezultatele nesatisfacatoare obtinute la alegerile parlamentare din decembrie 2012.

 

Presedintele interimar al PDL Vrancea, Costica Neata, a precizat faptul ca dizolvarea BPL Focsani a venit din interior, in urma analizarii activitatii din ultima perioada a organizatiei.

 

Consider ca aceasta propunere a majoritatii membrilor din fostul birou politic local este intemeiata, mai ales din perspectiva rezolvarii anumitor tensiuni interne. Este important ca alegerile din PDL Focsani  sa aiba loc cat mai repede  pentru revigorarea urgenta a activitatii organizatiei, mai ales ca urmatorul an va fi unul electoral. Domna Raluca Ioan este cea mai potrivita pentru interimat la Focsani, avand in vedere faptul ca este o persoana care uneste si nu dezbina si, nu in ultimul rand, cunoaste foarte bine organizatia municipala„, a declarat Costica Neata.

 

 

Biroul de Presa

PDL Organizatia Vrancea

Lasă un răspuns