Acasă Eveniment Licitație pentru modernizarea drumului județean 205 E Vidra – Vizantea Livezi –...

Licitație pentru modernizarea drumului județean 205 E Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri!

280
0
Reclama
Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație contractul privind execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții ”Modernizare DJ 205E Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri, Județul Vrancea”. Anunțul a fost publicat și în Jurnalul Uniunii Europene.
Pe drumul județean 205 E, km. 43+944 – 63+189, pe traseul Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri, pe o lungime de 19,240 km, vor fi efectuate lucrări de modernizare și consolidare, astfel: tronsoane de consolidare, terasamente, covor asfaltic, ziduri de sprijin, rigole și podețe, semnalizare rutieră și vor fi realizate trei poduri.
Este un drum de mare importanță pentru infrastructura turistică a județului Vrancea. Mă bucur că am reușit să punem în mișcare și acest proiect, de mare valoare, care va rezolva problema traficului în zona montană Vidra, Vizantea Livezi și Câmpuri”.
Valoarea totală estimată a lucrărilor de execuție scoase la licitație este de 89.001.411 lei (17.800.282 euro). Finanțarea lucrărilor se realizează atât din fonduri de la bugetul de stat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 1, cât și de la bugetul județului Vrancea.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 iunie 2022. Durata contractului este de 12 luni.
Sursa: CJ Vrancea
Reclama

Lasă un răspuns