Acasă Eveniment S-a semnat contractul pentru reabilitarea drumului județean 205 E Vidra –...

S-a semnat contractul pentru reabilitarea drumului județean 205 E Vidra – Vizantea Livezi – Cîmpuri

56
0
Reclama
Reabilitarea și modernizarea unuia dintre cele mai importante drumuri din zona de munte a județului Vrancea va începe foarte curând!
Lucrările pentru obiectivul de investiții „Modernizare DJ 205E Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri, Județul Vrancea” vor fi executate de asocierea formată din SC Cristilory Prod SRL și SC Dimex-2000 Company SRL, prin liderul SC Cristilory Prod SRL.
Vor fi efectuate lucrări de modernizare și consolidare pe 19 km de drum județean, astfel: tronsoane de consolidare, terasamente, covor asfaltic, ziduri de sprijin, rigole și podețe, semnalizare rutieră, dar și trei poduri noi.
Este un drum de mare importanță pentru infrastructura turistică a județului Vrancea. În zilele următoare, după emiterea ordinului de începere a lucrărilor, va demara efectiv modernizarea și consolidarea acestui drum, care beneficiază de cea mai mare finanțare din țară în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.
Valoarea totală a lucrărilor de execuție este de 87.064.125 lei (17.412.825 euro), finanțarea lucrărilor urmând să se realizeze din fonduri de la bugetul de stat, de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 1, cât și din bugetul județului Vrancea.
Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni, iar constructorul este obligat prin contract să ofere o garanție a lucrărilor efectuate pentru o perioadă de 10 ani, antreprenorul fiind responsabil de remedierea oricărei eventuale deteriorări a lucrărilor.
Sursa: Consiliului Județean Vrancea
Reclama
Articolul precedentSe caută profesorul și antrenorul anului. Compania MOL România acordă premiul pentru excelență
Articolul următorPost de inspector securitate și sănătate în muncă scos la concurs de Primăria Focșani
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns