Acasă Eveniment S-a semnat contractul pentru realizarea Centrului de științe aplicate de la Colegiul...

S-a semnat contractul pentru realizarea Centrului de științe aplicate de la Colegiul Național Unirea

284
0
Reclama
Așa va arăta Centrul de științe aplicate de la Colegiul Național Unirea din Focșani!
Astăzi a fost parafat contractul între CNI și firma constructoare, Katar Conneg SRL & Abral Art Product SRL, cu o valoare de peste 30,2 milioane lei cu TVA. Durata contractului este de 24 de luni, din care 4 luni sunt destinate proiectării.
Proiectul acestui centru, care a fost pus pe hârtie în perioada de ministeriat de la Dezvoltare din Guvernul Ludovic Orban, este unul necesar, mai ales că instituția de învățământ din Focșani se confruntă cu un deficit de spații destinate procesului educațional și necesită și realizarea de dotări noi.
Prin această investiție, se va extinde capacitatea CNU prin crearea de noi laboratoare și spații conexe, se va realiza conversia vechii săli de sport în bibliotecă multimedia, se va realiza extinderea cu un corp nou adiacent pentru laboratoare și se vor face dotări. De asemenea, se va moderniza instalația electrică, se va monta un sistem solar de producere a energiei termice, se va monta un sistem de generare energie electrică și se va realiza o instalație nouă de încălzire. Clădirea colegiului va beneficia și de termoizolare în cadrul acestei investiții.
Spor la lucru firmei câștigătoare!
Deputat Ion Ștefan – Forța Dreptei
Reclama

Lasă un răspuns