Acasă Eveniment Sarbatoreste cu Focsani Mall!

Sarbatoreste cu Focsani Mall!

203
0
Event Aniversar FM 2
Reclama

Joi, 17 septembrie, Focşani Mall aniversează 7 ani de shopping şi distracţie alături de vizitatorii săi. Cu această ocazie, în perioada de 17-25 septembrie,centrul comercial a pregătit pentru toți cei prezenți surprize prin evenimente inedite și premii atractive.

Raluca Cartas – Director centru comercial Focșani Mall

Reclama

”În luna septembrie se împlinesc 7 ani de când suntem opțiunea numărul unu în materie de cumpărături in orașul nostru. Aniversarea centrului comercial va fi axată pe momente artistice cu cei mai talentați tineri ai orașului Focșani, dar nu numai!”

Principalele evenimente organizate cu ocazia aniversării sunt:

JOI, 17 septembrie

În intervalul 16:00-21:00 fiecare client al centrului comercial va câștiga garantat un premiu. În baza bonului fiscal de minimum 1 leu, clienții își vor putea încerca norocul la Roata

Event Aniversar FM 2
Event Aniversar FM 2

Aniversară care va aduce câte un premiu pentru fiecare: vouchere de cumpărături, invitații la cinema, produse cosmetice, produse alimentare și  multe altele, oferite de magazinele: Carrefour, EXC, GM Style, C&A, Benvenuti, Sensiblu, Colours Cinema, Spartan, Eponge, Deichmann.

Tor în această zi aniversară, clienții vor avea ocazia de a participa la un flash mob muzical alături de cei mai talentați copii ai Liceului de Artă Gheorghe Tătărescu, trupa de balet “Lyanis”, o sesiune demonstrativa de dans cu Elena și un flash mob dansant pe tematica “shopping” alături de ”Salsa for All Focșani”.

DUMINICA, 20 septembrie

Începand cu ora 11:00, vrâncenii sunt asteptați la tăierea tortului aniversar excutat de cofetarii Carrefour, iar de la ora 12:00 cei mici sunt invitați de mascotele Focșani Mall pentru o sesiune de fotografii, face painting  gratuit, popcorn si vată de zahăr pe băț!

VINERI, 25 septembrie

Vineri seară,Focșani Mall va prezenta vrâncenilor câteva sugestii vestimentare în cadrul showului de modă “TRENDS” prezentat de Răzvan Botezatu.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

 

COMUNICAT DE PRESA

Articolul precedentCOMEMORAREA EROULUI POMPIER VRÂNCEAN
Articolul următorCioban disparut in muntii Vrancei
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns