Acasă Eveniment Scandalul si injuraturile- armele de campanie ale USL – comunicat de presa...

Scandalul si injuraturile- armele de campanie ale USL – comunicat de presa Florin Mihail Secara – candidat ARD

26
0
Reclama

Viceprimarul orasului Panciu, Iulian Nica, a oferit astazi o noua demonstratie de primitivism politic, incercand sa intimideze si sa hartuiasca echipa de campanie a ARD.

Iulian Nica s-a aratat foarte deranjat de faptul ca Florin Secara, candidatul ARD la functia de deputat in Colegiul 6, si echipa sa, au facut campanie civilizat si corect in cartierul Crucea de Jos, respectand toate normele legale. Dupa ce un membru al USL a agresat un voluntar ARD smulgandu-i materialele de campanie, Iulian Nica si colegii sai au continuat sa provoace si sa instige la violenta, vociferand pe un ton ridicat si cautand scandal prin orice mijloace. Incidentul a facut obiectul unui apel la 112 si a fost consemnat intr-un proces verbal de politistii sositi la fata locului.

Reclama

Nu ripostez la astfel de acte de intimidare. Am facut scoala militara, am lucrat in armata, respect regulile, sunt cinstit.  Vreau să fac o campanie corectă. Cer contracandidatului meu să facă acelaşi lucru, daca are cei 7 ani de acasa. Eu nu oblig oamenii să mă voteze.  Le spun doar că eu  pot face să le fie mai bine, respectând dreptatea şi adevarul. Oamenii trebuie să aleagă cu inima, nu cum le dictează unii care cred ca au drept de proprietate asupra unui oras intreg“, a declarat Florin Secară, candidatul ARD in Colegiul 6.

Florin Secara a mai spus ca locuitorii din Panciu sunt oameni primitori si educati, care nu merita sa fie reprezentanti de personaje cu un comportament care nu are nimic de a face cu civilizatia.

Nu este prima data ca viceprimarul USL al orasului Panciu se afla in prim-planul atentiei publice datorita unui exces de zel politic aflat la limita legalitatii. In campania electorala de la alegerile locale, Iulian Nica a coordonat impartirea de bunuri si medicamente catre populatie. O luna mai tarziu, la referendumul pentru demiterea presedintelui, Iulian Nica a recunoscut pentru un cotidian central ca este pregatit „sa actioneze” cu oameni si masini pentru ziua votului. Articolul din ziarul Gandul a stat la baza unei autosesizari din partea DNA privind o posibila legatura cu dosarul in care este urmarit penal Liviu Dragnea, privind fraudele de la referedum.

Biroul de presa

Florin Mihail Secara, candidat ARD Colegiul 6 Camera Deputatilor

Articolul precedentBătrân dispărut găsit de jandarmi
Articolul următorTu decizi ! Votează legal !
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns