Schimbarea în bine de la liberali vine! Vrancea poate ajunge un județ dezvoltat cu echipa Ștefan-Toma la conducere

Filed under Eveniment, Politica

Rând pe rând, județele Moldovei au trimis acasă derbedeii politici care au ținut regiunea în subdezvoltare, acum vine rândul baronului Vrancei.Vrâncenii au fost primii care au ales Italia, Spania, Anglia și alte țări europene pentru o bucată de pâine, în timp ce în Vrancea, Oprișan se lăfăia cu paranghelii, artificii și june sumar îmbrăcate pe scene montate de firme prietene.Duminică, la vot, Vrancea pune stop subdezvoltării și alege o administrație liberală competentă. Ion Ștefan, candidat PNL la Primăria Focșani: “cu fonduri europene, cu incubatoare de afaceri și cu sprijinirea mediului privat, transformăm Focșaniul într-un motor de dezvoltare”.Cătălin Toma, candidat Președinte CJ Vrancea: “din 28 septembrie îmi propun să devin un președinte partener, mediator, implicat, cu ușa deschisă tuturor cetățenilor”

Cel mai cunoscut baron local al României va fi “lăsat la vatră” pe 27 septembrie, după numărarea voturilor la președinția Consiliului Județean Vrancea, la componența Consiliului Județean, la consiliile locale și primăriile din județ. E un proces natural, de debaronizare și depesedizare, care a cuprins toată Moldova și care s-a accentuat prin rezultatele ultimelor alegeri, europarlamentare și prezidențiale.

Alegerile au scos din funcții dinozaurii tranziției; rând pe rând, județele Moldovei au trimis acasă derbedeii politici care au ținut regiunea în subdezvoltare. Pușcăria sau înfrângerea la vot și lepădarea până și de către propriul partid au fost capătul de drum al “starurilor” politice PDSR-iste și PSD-iste din această regiune binecuvântată, batjocorită de lipsa de cap și de încrâncenarea cu care au guvernat în plan local acești mameluci. Rețeaua urmează să fie destructurată. 

Oprișan și PSD au făcut valizele pentru mii de vrânceni care au luat drumul străinătății

La Vrancea, Marian Oprișan a întârziat nepermis în funcția de președinte al Consiliului Județean. 30 de generații au terminat școala pe bune, în vreme ce șeful PSD Vrancea și-a făcut veacul prin Consiliul Județean. Înaintea restului românilor, vrâncenii și teleormănenii au fost primii care au ales Italia, Spania, Anglia și alte țări europene pentru o bucată de pâine. Cele mai sărace și corupte zone din țară i-au pus pe fugă pe oameni. An de an, numărul celor care au plecat s-a mărit, în vreme ce la Focșani petrecerile au devenit din ce în ce mai exuberante. Artificii, majorete, muzică, mici, pentru trei zile. Atât s-a putut. Atât a avut de oferit județului pe care îl reprezintă, de 30 ani, Marian Oprișan. Și mult beton. Atât de mult beton, încât ca să-l toarne, trebuie pe alocuri să spargă betonul turnat și măcinat între timp al investițiilor din anii 90, pe care tot “jupânul” le-a inaugurat. De la primele rețele de alimentare cu apă îngropate în șanțurile județului, mai vedem încă prin unele comune cișmele nefuncționale pe la intersecții de drumuri. Cât de mult au funcționat și câtă apă au adus, poate ne spune domnul președinte și gruparea PSD de la Compania de Utilități Publice.

Pe 27 septembrie se termină 30 de ani de zbenguială pe bani publici a neobositului baron care spune că intrat în politică cu 1,5 milioane de mărci, pe care i le-a dat mamei sale și care s-a dovedit un geniu financiar ce i-a transformat într-o casă de 3 milioane de euro. Și, probabil, în credite la bănci de unde umila pensionară de la Confecția mai scoate câte o dobândă generoasă, de sute de mii de euro să îi mai facă, periodic, câte un hatâr fiului baron pasionat de mașini scumpe și cu motoare puternice. Câte mame la pensie se mai pot lăuda că au cumpărat copiilor lor Forduri Shelby, în ediții limitate, de 150.000 euro?

”Cum să spun eu”, pe 27 septembrie, trebuie trimis la maica-sa acasă

Pe 27 septembrie punem capăt rușinii de a fi reprezentați de un baron defazat a cărui intenție de discurs se frânge irațional în expresii de genul “cum să spun eu”, „din acest punct de vedere” ori perla din vârful argumetației școlărești “din acest punct de vedere, cum să spun eu”.

Ne-ai lămurit, baroane! Tu știi dacă ai furat, dar nici nu ai făcut, ca să parafrazăm o vorbă de duh, electorală. Cum să îți spunem noi, din acest punct de vedere, trebuie să pleci. Pe 27 septembrie trebuie să votați PNL, pentru un viitor mai bun pentru voi, pentru copiii voștri! (Material realizat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL, la comanda PNL Vrancea, cod mandatar financiar 21200012)

Lasă un răspuns