Scriitori si poeti la BookLand

Filed under Eveniment

Joi, 27 septembrie, incepand cu ora 19.00 BookLand va invita la o seara de poezie, in lectura poetilor focsaneni Gheorghe Andrei Neagu, Stefania Oproescu, Constanta Cornila, Marina Raluca Baciu, Gheorghe Suchoverschi. Evenimentul se va desfasura pe scena BookLand, in Promenada Mall din Focsani. Va asteptam pana pe 30 septenbrie, cu o multime de surprize si evenimente culturale. BookLand vine la mall cu peste 9000 de titluri de carte, muzica si jocuri de la cele peste 70 de edituri participante, cuprinzand cele mai noi aparitii editoriale, dar si titluri consacrate.

Am pus la cale un sfarsit de saptamana de pomina pentru cei mici!

Vino la intalnirile distractiv-culturale cu BookLand, impreuna cu copilul tau, si fii sigur ca nu va veti plictisi. Programul pentru zilele care urmeaza include muzica si arta plastica:

Vineri, 28 septembrie, de la ora 18.00 copiii de la Palatul Copiilor Focsani, coordonati de d-na profesoara Veronica Groper, initiaza in cadrul caravanei un atelier de desen si pictura.

Sambata, 29 septembrie, de la ora 17.00, te destinzi cu muzica instrumentala a micilor muzicanti Mario Aldea, Tudor Stefan, Traian Roscanu si Mircea Ciobotaru, de la Palatul Copiilor.

Te asteptam cu drag in Promenada Mall sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Lasă un răspuns