Șefi noi la Poliția municipiului Focșani

Filed under Eveniment

Astăzi, 29 mai a.c., la sediul Poliției Mun. Focșani, a avut loc o festivitate în cadrul căreia adjunctul șefului Poliției Municipiului Focșania primit aprecierea colegilor, pentru întreaga activitate desfășurată în slujba Poliţiei Române.

După mai bine de douăzeci și cinci de ani în care a purtat cu onoare şi demnitate uniforma de poliţist, începând cu data de 1 iunie 2019 acesta va trece în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea i-a mulţumit domnului comisar șef de poliție Oprea Adrian pentru buna colaborare avută de-a lungul timpului şi i-a urat sănătate, fericire şi pensie îndelungată. 

Totodată, în semn de preţuire pentru cariera de 29 de ani desfășurată în structurile Ministerului Afacerilor Interne, domnului comisar șef i-a fost înmânată o diplomă de recunoștință.

Noi șefi împuterniciți la nivelul Poliției Municipiului Focșani

Tot în cadrul festiv din cursul zilei de astăzi au fost anunțate și cele două împuterniciri care vor intra în vigoare începând cu data de 1 iunie a.c.. Astfel, domnul comisar șef de poliție FĂTU Daniel va fi împuternicit în funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Focșani iar domnul comisar de poliție MANEA Cătălin va prelua prin împuternicire comanda Biroului Rutier Focșani.

Conducerea inspectoratului le urează celor doi o carieră plină de rezultate deosebite și își exprimă încrederea în capacitatea acestora managerială și profesională.

SURSA : IPJ VRANCEA

Lasă un răspuns