Acasă Social Sistec devine Service Autorizat Oki pentru produsele de printing

Sistec devine Service Autorizat Oki pentru produsele de printing

130
0
Reclama

COMUNICAT DE PRESA

Sistec, companie specializata in solutii si servicii IT pentru afaceri, a preluat, din luna mai, serviciile de service autorizat in perioada de garantie si post-garantie la nivel national pentru echipamentele de imprimare marca Oki. Cu 27 de centre de service prezente in principalele orase din Romania, Sistec poate asigura un timp de interventie si reparatie on site foarte mic si facilitati importante clientilor din toata tara.

Reclama

« Utilizatorii finali au la dispozitie 27 de centre de service, punct unic de contact (tel: 021-9633, email: dispecerat@sistec.ro) si un traseu de service transparent, prin posibilitatea de verificare on line a statusului reparatiei pe site-ul companiei Sistec. Pentru clienţii business, service-ul se face cu timp de interventie garantat oriunde in tara si posibilitatea de a accesa servicii suplimentare pentru echipamentele critice », precizeaza Marius Capraru, CEO Sistec.

 

Capabilitatile Sistec au fost, de altfel, determinante pentru OKI, in procesul de selectie a furnizorului pentru serviciile de service.

 

« Acoperirea nationala, resursele, capacitatea şi experienţa in domeniul asigurarii service-ului pentru produsele de printing ne-au facut sa incredintam companiei Sistec rolul de service autorizat. Ne-am dorit o organizatie cu aceste caracteristici pentru ca vrem sa acordam un suport tehnic (instalare, configurare, service in garantie si postgarantie) de cea mai buna calitate partenerilor şi clienţilor nostri , declara Adriana Pricope, Romania Dealer Manager la OKI Systems.

 

Pentru preluarea serviciilor de service autorizat OKI, 4 ingineri din cadrul Sistec au participat, recent, la cursuri de specializare in Polonia. Din 2009, Sistec deţine rolul de service autorizat pentru produsele de printing ale marcilor Brother, Canon, Samsung şi Xerox.

Despre SISTEC

Integrator IT cu o experienţă de 18 ani pe piaţa românească, Sistec reuneşte o echipă de peste 180 de specialişti (analişti, consultanţi de business, programatori, ingineri, tehnicieni) oferind un pachet complet: de la soluţii software specializate în gestiunea afacerii până la infrastructuri hardware complexe.

Despre OKI

OKI este unul dintre liderii pietei de solutii de printing din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (zona EMEA), atât ca valoare cât si ca numar de produse distribuite. Fondat în 1990, grupul destinat regiunii EMEA are peste 1.200 de angajati si este compus din 21 de centre de productie si reprezentante, fiind prezent în 60 de state din regiune.
OKI este numele de marca a OKI Data Corporation, subsidiara a companiei OKI Electric Industry Co. Ltd, cu sediul în Tokyo si care a fost înfiintata în 1881, devenind primul furnizor de servicii de telecomunicatii din Japonia.


Articolul precedentA furat un aparat de sudura
Articolul următorA început țigăneala : Cornel Negru acuzat de dare de mită în campanie la Tulnici
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns