Acasă Comunicate de presa Sorin Hornea candidat sprijină parcursul de performanţă al gimnastei Diana DAMIAN –...

Sorin Hornea candidat sprijină parcursul de performanţă al gimnastei Diana DAMIAN – comunicat de presă

188
0
Reclama

Sorin Hornea candidat PP – DD Vrancea la Colegiul 1 Camera Deputaţilor a sponsorizat cu 300 RON gimnasta Diana DAMIAN pentru ca aceasta să poată merge la concursul de gimnastică de la Marsilia, ce se va desfăşura în perioada 16 – 20 decembrie. “Banii vor fi folosiţi pentru achitarea taxelor de eliberare a paşaportului. Eu sprijin performanţa şi voi încerca să dau o mână de ajutor acestei fetiţe, pentru că reprezintă un model de hotărâre pentru toţi cei care doresc să obţină succese prin forţe proprii. Fac un apel la toţi candidaţii la Alegerile Parlamentare să dea o mână de ajutor pentru că există cheltuieli pe care familia Dianei Damian nu şi le permite. Nu contează din ce partid politic faci parte atunci când vrei să dai o mână de ajutor”, ne-a declarat Sorin HORNEA, cadidatul PP-DD Vrancea pentru Colegiul 1 Focşani Camera Deputaţilor.

“Mulţumesc din suflet pentru ajutorul dat, mai ales că vine într-un moment în care doar la Dumnezeu îmi era speranţa. Este o şansă pentru fata mea să poată merge la concurs, la Marsilia. La sfârşitul săptămânii are concurs la Oneşti şi rup de la gura celorlalţi copii ca să pot merge la ea. Îşi doreşte şi ea să vină cineva din families ă fie alături de ea. La trei luni cheltuiesc cu ea cam şapte, opt sute de lei. Bani de buzunar nu am să-I dau decât foarte rar. Diana şi-a sacrificat copilăria pentru gimnastică pentru că vrea să ridice familia”, ne-a spus Lăcrămioara DAMIAN.

Reclama

In urma discuţiilor cu doamna Damian, Sorin HORNEA, candidatul PP – DD Vrancea la Colegiul 1 Camera Deputaţilor, va pune la dispoziţia frăţiorilor Dianei o maşină pentru ca Diana să poată fi susţinută de familie la concurs mai ales că momentele cand gimnasta îşi vede întreaga familie sunt foarte rare.

 

Lasă un răspuns