Sorin Vulcan și echipa de consilieri PNL sunt viitorul comunei Spulber

Filed under Eveniment, Politica

Sorin Vulcan este candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Spulber. Viitorul edil are 45 de ani, cu experiență în administrație și cunoaște potențialul și problemele comunei. El și echipa de consilieri PNL și-au propus un plan ambițios pentru mandatul 2020-2024, care să dezvolte și să modernizeze comuna de pe Valea Zăbalei. 

Prioritatea candidaților liberali o reprezintă mărirea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă, în toate satele, astfel încât localnicii să beneficieze de apă curentă de calitate. Modernizarea infrastructurii este, de asemenea, o prioritate pentru Sorin Vulcan și echipa sa.

”În programul nostru se află, printre altele, asfaltarea drumului comunal Carșochești – Câmpul Nerejului – Izvoarele, asfaltarea ulițelor sătesti, construirea unui pod peste pârăul Zăbala. Intenționăm să construim o piață agro-alimentară în centrul comunei, pentru ca micii producători să-și poată vinde marfa și, totodată, vrem să-i sprijinim pe oamenii din comună să întocmească proiecte și să acceseze fonduri europene pentru sectorul agriculturii. Sperăm, astfel ca tinerii să nu mai plece din comună și să-și întemeieze familii aici”, susține Sorin Vulcan, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Spulber.

Experiența din administrație își spune cuvântul și în cazul proiectelor din domeniul urbanismului. Candidatul PNL vrea să realizeze un Plan Urbanistic General de concepție modernă, să cadastreze gratuit terenurile cetățenilor, să modernizeze și să extindă sistemul de iluminat public, cu lămpi led, să atragă în intravilan alte suprafețe.

”Mi-am propus să construiesc și să dotez un dispensar, să modernizez Căminul Cultural, să construiesc o școală cu grădiniță în satul Păvălari și parcuri educaționale și locuri de joacă la Grădinița Spulber, Școala Spulber, Carșochești, Păvălari si Țipău. În general, unitățile de învățământ vor fi modernizate, la fel și terenul de fotbal. Să nu uităm salubrizarea comunei, planul meu fiind achiziționarea unei mașini la Primărie care să colecteze gunoiul menajer din toată comuna. Totodată, Primăria va achiziționa pubele, pe care le va distribui gratuit cetățenilor. Aceste proiecte se vor realiza și cu fonduri europene, o resursă financiară pe care comuna noastră o va folosi la maximum”, a arătat Sorin Vulcan, candidatul PNL pentru postul de primar al comunei Spulber. (Material realizat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL, la comanda PNL Vrancea, cod mandatar financiar 21200012)

Lasă un răspuns