Acasă Eveniment Stop eutanasierii animalelor fără stăpân! – Proiectul viitorului președinte al Consiliului Județean...

Stop eutanasierii animalelor fără stăpân! – Proiectul viitorului președinte al Consiliului Județean Vrancea, Ion Ștefan

256
0
Reclama
Singurul candidat din Vrancea care pe lista de  priorități a integrat și protecția animalelor este Ion Ștefan. Acesta propune un proiect prin care să se stopeze eutanasierea animalelor fără stăpân.  ”Vrâncenii nu sunt sălbatici și nu mai vor să plătească pentru adăposturi ale morții! În programul meu politic destinat alegerilor locale din 9 iunie 2024, când candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea din partea Alianței Dreapta Unită, am câteva proiecte destinate capitolului Protecția animalelor, care fac referire la înființarea de adăposturi destinate strict cazării, tratării, sterilizării și apoi promovării spre adopție a câinilor fără stăpân! Sunt destule modele de bună practică în acest sens în întreaga țară! Fără schingiuiri și suferințe! Promovăm adopțiile responsabile! Nu mai acceptăm milioane de euro aruncate pentru omorârea animalelor fără adăpost, așa cum se practică acum prin diferite localități în Vrancea! Banii aceștia îi vom investi pentru a salva vieți, nu pentru ucideri!”, a precizat Ion Ștefan, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.
Programul politic al lui Ion Ștefan referitoare la Protecția Animalelor:
– Înființarea de adăposturi pentru animalele fără stăpân, cu niște condiții decente de cazare și îngrijire, în vederea promovării adopției. 5 milioane de euro vor fi alocați cu această destinație. De asemenea, vom înființa parcuri de distracție și antrenament pentru animalele de companie, datele statistice arătând că în Focșani și în multe alte localități din Vrancea proprietarii de animale de companie sunt destul de mulți. Vom analiza și posibilitatea construcției și amenajării unor pensiuni pentru animalele de companie ale vrâncenilor!
Ne vedem la vot pe 9 iunie! Votați candidații care ADUc beneficii, nu pe cei care încurajează crima!

(Material realizat de SC INFORMAȚIA VRÂNCEANĂ SRL,               la comanda Partidului FORȚA DREPTEI VRANCEA (Alianța electorală: Alianța Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI).     Cod mandatar financiar  coordonator 21240063).

Reclama

Lasă un răspuns