Acasă Comunicate de presa Student ratacit

Student ratacit

23
0
Reclama

Sambata 29.06.2013, la orele 14.30, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea  a fost anunţat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă  ,, 112 ”despre faptul că un  barbat s-a ratacit in zona Lepsa.

            În căutarea lui a plecat o echipă formată din 2 jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi O.P. Montan Soveja, care au efectuat căutări pe o rază de aproximativ 5 km până la orele 17.00, când persoana  rătăcita a fost gasita în pădure, pe un drum forestier la 5 km de schitul Lepsa si era în stare bună de sănătate.

Reclama

Tinarul de 24 ani din Braila, student la o facultate din Galati, fusese in drumetie la cascada Putna, din localitatea Lepsa, impreuna cu alti colegi ai sai, dar la inapoiere spre statiunea Soveja unde erau cazati, acesta a spus colegilor ca el cunoaste o scurtatura si va ajunge la locul de cazare inaintea lor astfel ca s-a abatut de la drumul principal ce leaga cele doua localitati (”Coasa”) si s-a ratacit.

Jandarmii l-au condus pe tinarul aventurier in statiunea Soveja la pensiunea unde era  cazat, acesta nu a necesitat acordarea de ingrijiri medicale.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Articolul precedent29 iunie – „Ziua lucrătorului din sistemul penitenciar românesc”
Articolul următorComunicat de presa IPJ
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns