Acasă Social Tabara de comunicare la Galaciuc

Tabara de comunicare la Galaciuc

32
0
Reclama

   MINISTERUL TINERETULUI ŞI SPORTULUI prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea în colaborare cu Asociaţia „Renato” va organiza proiectul naţional intitulat Tabăra de comunicare  în perioada 22 iulie – 28 iulie la Centrul de Agrement Gălăciuc.

Acest proiect are următoarele obiective:

Reclama

1.Organizarea a 20 de sesiuni de dezbateri pe tema „valori europene”, pentru 180 de tineri, pe o perioada de 5 zile;

2. Implicarea tinerilor în lucrul pe echipe, de câte 10 membri, utilizând metode nonformale de comunicare.

3.Evaluarea obiectivă a tipurilor de dezbateri, prin metoda chestionarului.

Prin metoda dezbaterii se vor etala calităţile de orator, abilităţile şi atitudinile critice, întemeiate. Vor fi actualizate  oportunităţile de dezvoltare personală şi cele de descoperire a liderului acolo unde este posibil. Impactul va fi deosebit având în vedere numărul de participanţi şi vizibilitatea, amploarea acţiunii de tineret.

Bugetul total alocat de catre Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea pentru acest proiect este în valoare de 73.440 lei, suma reprezentând cheltuieli de cazare, masă şi cheltuieli de organizare, pliante, afise, mape.

Selecţia participanţilor se organizează în cadrul DJST Vrancea până la data de 18 iulie. Pentru informaţii referitoare la condiţiile de participare vă aşteptăm la sediul DJST Vrancea, b-dul Unirii nr. 12, tel. 0731186177.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentAsociația Grupul de Acțiune Locală Ținutul Viei și Vinului Vrancea anunță lanseaza o noua sesiune de proiecte
Articolul următorTabara pentru copiii cu handicap
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns