Acasă Eveniment Tabara Galaciuc asteapta vizitatori de 1 mai

Tabara Galaciuc asteapta vizitatori de 1 mai

203
0
Reclama

De minivacanţa de 1 MAI 2015, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea oferă cazare în cadrul Centrului de Agrement GĂLĂCIUC Tulnici.

Aşezat pe plaiuri pitoreşti vrâncene, Centrul de Agrement Gălăciuc este apreciat în primul rând pentru cadrul natural şi pentru aerul curat, ce recomandă această zonă pentru o vacanţă liniştită şi relaxantă. Aflat departe de agitaţia şi aerul poluat, specifice aşezărilor urbane, zona impresioneaza prin diversitatea de culoare si maretia peisajului, această zonă reprezintă o destinaţie de vacanţa ideală atât în perioada sezonului rece, cât şi în perioada sezonului cald. Centrul de agrement este aşezat în partea de nord a judeţului Vrancea, în localitatea TULNICI, la o distanţă de 62 km de municipiul FOCŞANI, în zona turistică LEPŞA – GREŞU, la o altitudine de 700m. Are o capacitate de 225 locuri pe serie, cazarea se face în cabane din lemn şi zid, amplasate în mijlocul unei frumoase păduri de conifere, oferind un peisaj de  neuitat. Camerele au 2-6 locuri. Cele mai mari si mai frumoase cabane, aflate chiar in vecinatatea blocului alimentar au fost renovate si reamenajate in interior in cursul anului 2014.

Reclama

Centrul  dispune  de  un  Complex alimentar renovat in  anul 2012 cu sală de mese  modernă de 180 locuri/serie, bucătărie modern utilată, club unde se pot desfăşura  activităţi cultural-educative, terasă,  teren de volei, handball, scenă în aer liber pentru spectacole, loc dejoaca pentru copii.

Preţul unei zile de cazare pentru minivacanţă: 35 lei preţ/persoană.  

Posibilităţi de agrement: Rezervaţia naturală Cheile Tişiţei, Cascada Putnei,  Păstrăvăria Lepşa, Casa memorială Moş Ion Roată, monumentele istorice de la Soveja, Mărăşti, Mărăşeşti, Staţia Seismică Vrâncioaia.galaciuc4

Lasă un răspuns