Acasă Social Tango Argentinian de Astor Piazzolla la Ateneu

Tango Argentinian de Astor Piazzolla la Ateneu

16
0
Reclama

Premieră naţională la Focşani alături de profesorul și instrumentistul italian Marco Gemelli – bandoneon şi Iulian Bolog – violă, unde vor concerta şi membrii Cvartetului Consonanţe din Bacău

Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” vă invită miercuri, 30 octombrie 2019, ora 19:00, la un recital extraordinar: TANGO ARGENTINIAN de Astor Piazzolla.

Reclama

”Expresia eternă a spiritului uman, tango nuevo este adus pentru publicul focșănean de către Marco Gemelli și prietenii săi de la Filarmonica din Bacău. Marco Gemelli propune un repertoriu semnat Astor Piazzola, folosindu-se de exact instrumentul pe care compozitorul însuși l-a dedicat acestui gen muzical: bandoneon.”

Cu aceste atuuri despre interpreţi şi muzica lor, credem că publicul focşănean va fi unul privilegiat să guste aceast spectacol de excepţie.

Biletele se găsesc la Agenţia de bilete a Ateneului la preţul de 40 lei, elevii şi studenţii beneficiind de un preţ de 20 lei. Primii 50 de iubitori de muzică bună vor putea veni însoţiţi de o persoană în preţul aceluiaşi bilet (două persoane pe un bilet).

Articolul precedentDispărut în pădure, găsit mort după o zi
Articolul următorIncendiu la Dragosloveni
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns