Acasă Eveniment Târgul de la Dumbrăveni ”periat” de polițiști

Târgul de la Dumbrăveni ”periat” de polițiști

917
0
Reclama

În data de 04 iunie a.c., în intervalul orar 07.00 – 11.00, polițiștii vrânceni au desfăşurat acțiuni în sistem integrat, pentru creşterea gradului de siguranță a cetățenilor și menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în Târgul săptămânal Dumbrăveni.

Astfel, polițiștii de ordine publică, rutieri, de la investigarea criminalității economice, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Vrancea, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Vrancea, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea au desfășurat o acțiune în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea criminalității, prevenirea faptelor penale și contravenționale, precum și pentru verificarea modului de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol și cel zootehnic.

Reclama

În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 50 de persoane, fiind controlate peste 40 de obiective și peste 10 autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, din care 15 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 145/2014 privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, 2 sancțiuni conform O.G. nr. 21/1992 – privind protecția consumatorului, 2 sancțiuni conform H.G. nr. 857/2011 – privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele din domeniul sănătății publice, 4 sancțiuni conform O.U.G. nr. 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate se ridică la suma de peste 20.000 lei.

Sursa: IPJ Vrancea

Lasă un răspuns