Acasă Comunicate de presa Târgul de Nunți Ghidul Miresei Mai 2014

Târgul de Nunți Ghidul Miresei Mai 2014

184
0
Reclama
  • Cel mai MARE târg de nunți din România
  • SINGURUL târg de nunți al verii 2014
  • Ultimele REDUCERI pentru ofertele sezonului 2014
  • EARLY booking 2015 și LAST MINUTE wedding 2014

 

 

Reclama

Între 23 și 25 mai 2014, în Cupola Romexpo București, organizatorii celui mai mare târg de nunți din România revin cu ediția a XII a Târgului Ghidul Miresei. Singurul târg de nunții al verii 2014 propune viitorilor miri oferte de EARLY booking 2015 și LAST MINUTE wedding 2014, șansa de a profita de ultimele reduceri pentru sezonul 2014.

 

Voi, cei care ne veți trece pragul la această ediție, aveți șansa de a câștiga zeci de premii substanțiale, de la accesorii, pachete foto-video, cursuri de dans, sedințe de make-up, până la rochii de mireasă sau chiar mult așteptata luna de miere. Duminica, pe 25 mai 2014, va avea loc extragerea finală pentru premiile oferite la tombola Ghidul Miresei, în valoare de peste 10.000 de euro!

 

Pe scena Târgului de Nunți Ghidul Miresei din Cupola Romexpo București vor susține concerte cele mai populare trupe și cele mai în vogă vedete din domeniu. Viitorii miri îi vor putea contracta direct în cazul în care își doresc cea mai completă ofertă muzicală pentru nunta lor.

 

Mai multe informații și detalii pe www.TargulGhidulMiresei.ro și www.facebook.com/GhidulMiresei

Articolul precedentS-a ales BEJ pentru alegerile locale partiale
Articolul următorDetinutii participa la Bursa Locurilor de Munca

Lasă un răspuns