Acasă Eveniment Termenul limită pentru plata taxelor și impozitelor a fost prelungit

Termenul limită pentru plata taxelor și impozitelor a fost prelungit

174
0
Reclama

Termenul pentru plata impozitelor locale și pentru depunerea unor declarații, prelungit cu trei luni. sediu finanteMinisterul Finanțelor Publice anunță prorogarea termenelor de depunere a declarațiilor și de plată a unor impozite locale după cum urmează:

 

Reclama
  1. Termenul de declarare a clădirilor cu destinație nerezidențială sau mixtă deținute de persoanele fizice a fost prelungit de la 31 martie, la 31 mai.
  2. Termenul de declarare a clădirilor deținute de persoanele juridice a fost de asemenea prelungit de la 31 martie la 31 mai.
  3. Persoanele fizice și juridice pot depune declarații pentru mijloacele de transport și mijloacele de transport radiate până la data de 31 mai (în loc de 31 martie).
  4. Primul termen de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe teren și pe mijloacele de transport datorate de orice contribuabil a fost prelungit de la 31 martie, la 30 iunie.

Odată cu modificarea termenelor de declarare și de plată sunt prelungite și termenele legate de facilități. Contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2016, impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport beneficiază de bonificația stabilită de către Consiliile locale.

 

 

Biroul de presă

Articolul precedentPoliția vrânceană informează!
Articolul următorAgenda femeii în județul Vrancea
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns