Ţigări confiscate

Filed under Eveniment

tigariPeste 13.000 de pachete de ţigări au fost confiscate de inspectorii din cadrul D.R.A.O.V. Galaţi şi D.J.A.O.V. Vrancea (unitate subordonată D.R.A.O.V. Galaţi).

În perioada 13.01-14.01.2010, echipele mobile din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi şi Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Vrancea, aflate în exercitarea atribuţiiilor de serviciu pe drumul european E 85, au descoperit încălcări ale legislaţiei vamale în vigoare.

Astfel, în localitatea Tisita, în urma unor controale specifice efectuate asupra mai multor autoturisme (înmatriculate în Republica Moldova), inspectorii vamali au descoperit la bordul acestora o cantitate totală de 13.840 pachete ţigarete, de diferite mărci, timbrate în Republica Moldova şi Ucraina, destinate comercializării pe piaţa neagră. Valoarea bunurilor confiscate se ridica la 99.916 lei (10.820 euro),

Inspectorii vamali au confiscat mărfurile descoperite şi au aplicat amenzi contravenţionale în cuantum total de 15.000 lei, pentru încălcarea prevederilor vamale în vigoare.

Lasă un răspuns