Acasă Politica TNL Vrancea la Gala Premiilor TNL

TNL Vrancea la Gala Premiilor TNL

198
0
Reclama

31463_591005260913027_1181101681_n 

Ca în fiecare an, și anul acesta, Tineretul Național Liberal organizează Gala Premiilor TNL, ediția a IX a. Celebrat sub egida ”Cultura română, cultură europeană”, acest eveniment are ca scop promovarea performanțelor și valorilor liberale dar și premierea tinerilor, proiectelor și organizațiilor ce au desfășurat pe parcursul anului trecut activități semnificative, bazate pe principii liberale dar cu impact pozitiv asupra societății.

Reclama

Sâmbătă, 22 februarie, în sala Alexandru Ioan Cuza de la Palatul Parlamentului, organizația județeană a tinerilor liberali vrânceni va participa la eveniment cu o delegație de 60 de tineri, reprezentanți ai structurilor COATL, TNL Rural, T Comunică, dar și președinți și membri ai organizațiilor locale ale TNL Vrancea. Aceștia au depus dosare de candidatură  pentru categoriile  “Cea mai activă filială”, “Cea mai activă organizaţie locală”și ”Cel mai important eveniment local”, în cadrul ultimei nominalizări participând cu trei evenimente remarcabile precum ” Lampioniada 2013 – ediția a II a –TNL Focșani”, ” Cinema în aer liber- TNL Focșani” și ” Maraton ciclistic umanitar – TNL Jariștea”. „Mă simt onorat să lucrez zilnic în cadrul acestei frumoase echipe de tineret, să ne autodepășim, să sperăm și să ne dăm tot interesul pentru a fi viitorul, nu neapărat politic, al acestei națiuni. Ne dorim ca meritele de pe plan județean să fie evidențiate și la nivel național, deoarece tineretul liberal vrâncean s-a dovedit a fi extrem de implicat și activ”  a  precizat Ciprian Alexandru Epure, președintele TNL Vrancea.

Amintim ca anul trecul in cadrul Galelor TNL Romania, echipa de tineri liberali a castigat premiul la categoria „Cel mai important eveniment local”  cu proiectul „Lampioniada 2012” organizat de TNL Focsani in Piata Garii din Focsani.

 

 

Departamentul de Comunicare al TNL Vrancea

Lasă un răspuns