Acasă Social Transportatorii de valori încalcă legea

Transportatorii de valori încalcă legea

190
0
Reclama

 

În vederea prevenirii şi combaterii unor evenimente negative pe linia unităţilor care manipulează, depozitează sau fac trasnsport de valori monetare, în perioada 10 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015 poliţiştii vrânceni au desfăşurat o campanie pentru siguranţa operaţiunilor cu numerar.

Reclama

În acesta perioada poliţiştii au desfăşurat activităţi de informare, îndrumare şi conştientizare a administratorilor de unităţi economice nou înfiinţate cu privire la asigurarea unităţii cu mijloace mecanico-fizice şi electronice de efracţie, precum şi de control şi evaluare a măsurilor de securitate adoptate de agenţii economici, ca urmare a controalelor anterioare efectuate.

Poliţiştii au verificat 593 unităţi (100 market-uri, 131 casierii, 63 staţii de distribuţie a produselor petroliere, un centru de procesare şi 298 alte locuri de depozitare) şi controlate un număr de 29 autospeciale de transport valori.

Ca urmare a controalelor efectuate au fost aplicate un număr de 42 sancţiuni, în valoare de 28.000 lei, din care: 33 sancţiuni în valoare de 16.000 lei au fost aplicate la obiectivele economice, iar 9 sancţiuni în valoare de 12.000 lei au fost aplicate transportatorilor de valori.

În perioada urmatoare vor fi continuate astfel de activităţi.

Informare de presă bani

Lasă un răspuns